Företaget

Elektrisk Byrå AB startade sin verksamhet i Kalmar 1981 och är idag ett företag med 6 anställda som arbetar med elsäkerhet och elrevisionsbesiktningar.

Genom våra återkommande elrevisonsbesiktningar ser vi till att våra kunders krav på god elsäkerhet uppfylls och att regler inom elsäkerhet följs.

Företagets säte är Kalmar men våra uppdragsgivare är lokaliserade över stora delar av Sverige med fokus på regionerna Småland, Stockholm, Göteborg och Skåne. Vi står just nu inför ett generationsskifte och vill stärka upp företaget för fortsatt expansion inom elsäkerhet och elrevistionsbesiktningar.

Vi klassas som ett mindre företag som i storlek är bland det tio större, detta medför att egna initiativ uppskattas och värdesätts. Vi erbjuder även möjligheter att växla mellan arbetsområden och rätt person kan i stor utsträckning påverka sin arbetssituation och utveckla sin egen arbetsmetod.

Spontanansökan

Just nu har vi inga lediga jobb. Men skicka gärna in en spontanansökan och berätta mer om dig själv och vad du gjort tidigare till info@elby.nu